Verston näitab end mitmest küljest Eesti parimana

Järva Teataja
Copy
Foto: transpordiamet

Transpordiamet tunnustas neelmisel nädalal traditsiooniliselt mulluseid parimaid koostööpartnereid, kellele anti üle graveeritud klaasmeened ja tänukirjad.

Transpordiameti peadirektor Priit Sauk tõdes, et teede säilitamine ning liiklusohutuse tagamine on jätkuvalt meie prioriteediks ja just partnerite tugi on see, mis aitab meil soovitud eesmärkideni jõuda ning lubab optimistlikult ka tulevikku vaadata.

„Möödunud aastal valmisid mitmed olulised projektid, sealhulgas Tallinna ringtee Kanama–Valingu 2+2 teelõik, lõpetasime Saha–Loo tee ja Vana–Narva maantee teelõikude rekonstrueerimise, viisime läbi esimese alliansshanke ning valmistasime ette mitmeid projekte ja küll jõuame ka nende rajamiseni. Näiteks on sel aastal Pärnu maanteel mitmed suuremad ehitusprojektid juba ka algamas,“ lisas Priit Sauk.

2023. aasta parimad maantee valdkonna partnerid on:

Parim pindaja: Verston OÜ.

Eesti suurima mahuga pindaja, kes pingutab iga-aastaselt, et kõik need hektarid killustikku kvaliteetselt ja püsivalt teedele kinni liimida.

Parim teehooldaja piirkonna arvestuses: Verston OÜ.

OÜ Verston, mis tegeleb aastaringselt riigiteede hooldusega Lääne-Harju hooldepiirkonnas, on tõestanud end heaperemeheliku ettevõttena, kes hoiab ja säilitab riigiteede seisukorda ning tagab liiklejate ohutuse, et teed oleksid alati hooldatud. Koostöö teehooldaja ja Transpordiameti vahel on hea ja tulemuslik. Harjumaa on teehoolduse mõttes üks suurima väljakutsega piirkondi Eestis, kuna riigiteedel on palju liiklust ja suuri liiklussõlmi, mis vajavad pidevat hooldust.

Tagasi üles