Vabatahtlike riigikaitsjate arv kasvab Järvamaal sammhaaval

Järva Teataja
Copy
Järva malevlaste maakaitserühma õppusel osalenud jao võitlejad olid pärast nädalavahetuse harjutusi reipas meeleolus ja raporteerisid: «Hävitasime seitsme mehega kahe päevaga 300meetrisel lõigul kaks tanki, kaheksa soomukit ja ühe pioneerimasina.»
Järva malevlaste maakaitserühma õppusel osalenud jao võitlejad olid pärast nädalavahetuse harjutusi reipas meeleolus ja raporteerisid: «Hävitasime seitsme mehega kahe päevaga 300meetrisel lõigul kaks tanki, kaheksa soomukit ja ühe pioneerimasina.» Foto: Kaitseliit

Käesoleva aasta esimese kvartali lõpuga on Kaitseliidul ja selle nais- ning noorteorganisatsioonidel liikmeid kokku 30175.

Viimase kahe aasta jooksul ehk pärast Venemaa kallaletungi Ukrainale on Kaitseliiduga liitunud üle 4000 inimese. Ligi 20 aasta jooksul on organisatsiooni liikmete arv pea kolmekordistunud.

Kaitseliidu peastaabist öeldi, et liikmeskond kasvab ka Järvamaal. Kui eelmise aasta lõpu seisuga kuulus siinsesse malevasse, naiskodukaitsesse ja noorteorganisatsioonidesse 1401 inimest, siis 31. märtsi seisuga oli riigikaitsjaid juba 1422. Kasvad nii noorte kui malevlaste osa, naiskodukaitsjate arv püsis sama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles