Türi loomemaja toob parimad tööd rahva ette

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Loomemaja käsitööringis õmblesid lapsed endale kevadeks kenad kotid. Osasid neist saab näha ka näitusel.
Loomemaja käsitööringis õmblesid lapsed endale kevadeks kenad kotid. Osasid neist saab näha ka näitusel. Foto: Türi loomemaja/Facebook

Neljapäeval 2. mail kell 15 avab loomemaja Türi raamatukogus hooaja tööde näituse. Nii on linnarahva hea võimalus näha, mida põnevat nii lapsed kui täiskasvanud on oma kätega valmis meisterdanud.

Türi loomemaja juhataja Kerli Jaagumann ütles, et loomemajal jääb selja taha juba kolmas tegevushooaeg. "Kuna meie majas käiakse valdavalt õhtuti ning muud liikumist hoones eriti pole, siis oma majas pole me valminud töid välja pannud," selgitas ta "Eelmisel kevadel tegi keraamikaring Türi kultuurikeskuses eraldi näituse, kuid suurt ühist näitust polegi siiani tehtud."

See viiski Jaagumanni mõttele, et tegelikult võiks loomemaja hooaega kokkuvõtvast näitusest saada tore tava. "See oleks ringide töös osalejaile heaks motivatsiooniks ning võimaluseks oma käteosavust ka teistele näidata," sõnas ta. "Soov näitusele pääseda paneb ehk veidi enam pingutma ning on nähtud vaeva eest tunnustuseks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles