Tallinna linnateater annab sügisel Paides külalisetenduse

Järva Teataja
Copy
Kuidas end olmesse mitte koatada? Priit Võigemasti lavastus «Suur veeuputus» otsib läbi nalja vastust, fotol Jan Ehrenberg, Maiken Pius, Indrek Ojari ning Elisabet Reinsalu ja Priit Pius, hetkeks puudub lavalt Andres Raag.
Kuidas end olmesse mitte koatada? Priit Võigemasti lavastus «Suur veeuputus» otsib läbi nalja vastust, fotol Jan Ehrenberg, Maiken Pius, Indrek Ojari ning Elisabet Reinsalu ja Priit Pius, hetkeks puudub lavalt Andres Raag. Foto: Siim Vahur

Tallinna linnateater, mis üsna harva külalisetendusi annab, plaanib sügisel mängida Paides Priit Võigemasti lavastust "Suur veeuputus". Trupiga koostöös valminud olmekomöödia esietendus mullu kevadel. 

„Suur veeuputus“ on etüüdidel põhinev olmekomöödia, mis lahkab kõige argisemaid, ent samal ajal ka kõige suuremaid muresid. Kuidas luua päris oma kodu, kus on see õige tunne, ja kuidas olmesse uppudes oma unistusi mitte vanniveega torust alla lasta?

Kuna lavastust mängitakse Salme kultuurikeskuse suurel laval, sobib see mõõtmetelt ka muusika- ja teatrimaja suurele lavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles