KOHALIKE ELANIKE KANNATUS KATKES Kuumaastikuks sõidetud teelõik blokeeriti sõiduautoga

Toimetaja: Järva Teataja
Copy
Autoga blokeeritud teelõik Järva vallas.
Autoga blokeeritud teelõik Järva vallas. Foto: Erakogu

Järva Teatajaga kontakteerusid inimesed Järva valla äärealadelt, Imavere kandist, kus teemure on läinud sedavõrd teravaks et üks kohalike sõnul eriti kuumaastikuks sõidetud teelõik suleti käepäraste vahenditega.

 

Maakonnalehega rääkinud anonüümseks jääda soovinud kohalik elanik selgitas, et teede korrashoiuga on neil probleeme olnud juba aastaid. „Mõtlen siis kevadist teede hööveldamist, et seal ei oleks auk augus kinni,” sõnas ta. „Et probleem aga jätkub, siis kohalike teedega ongi nii et inimestel pole enam autoga kusagil sõita.”

Sel põhjusel katkes ka ühe, vähemalt osaliselt eraomanduses oleva teejupi omaniku kannatus ning ta blokeeris selle risti pargitud sõiduautoga, millel suur silt ERATEE. „See inimene rääkis korduvalt vallaametnikega, kuid ei saanud abi. Ta andis mitu korda märku, et see tee on sõidetamatu,” nentis ta. „Kuigi selle teesulu tõttu pidin ka ma ise tegema 4 km asemel lisa 10 km pika ringi, siis saan aru, et omaniku soov ei olnud teisi elanikke kinni panna, vaid juhtida selle tegevusega tähelepanu üldisemale probleemile meie kandi teede hooldamises. Ka meie inimesed tahavad normaalselt liikuma saada.”

Tagasi üles