Õpetajad kogunesid koostööpäevale

Copy
Foto: Järva vald

29. aprill toimus järjekordne Järva valla õpetajate koostööpäev: sadakond õpetajat vahetas kogemusi ja omandas mõne tarkusetera Koerus, õpilased oli viimase veerandi esimesel päeva e-õppel.

 

Päeva alustas Eesti Väitlusseltsi näidisväitlus „Kui pikad tunnid on head tunnid?“ ja Markus Laanoja Eesti Väitlusseltsist õpetas argumenteerima.

Töötubade tarvis pidid kõik koolid nuputama, mida kolleegidele rääkida. „Algus läks vaevaliselt, aga lõpuks pidin mõned töötoad äragi ütlema, kokku sai neid üheksa. Näiteks aktiivsetest tegevustest ainetunnis rääkis Pille Eha Koeru keskkoolist, kujundavast hindamisest Karoli Vilbu ja Triin Tiisler Järva-Jaani gümnaasiumist ja Gordoni Perekooli tutvustas Anželika Valdre Koigi Koolist,“ rääkis Järva valla hariduse peaspetsialist Anneli Eesmaa ja lisas, et koostööpäeval osalesid ka valla noorsootöötajad ning ühe töötoa viis läbi ka Järva valla noorsootöökeskuse juht Aune Suve-Kütt, kes rääkis noorsoo- ja õppetöö koostööst.

Eesmaa sõnul kohtuvad õpetajad koostööpäeval kaks-kolm korda aastas, aga õpetajate ühisüritusi toimub vallas teisigi. Kõik ikka selleks, et tekiks oma valla tunne.

Tagasi üles