Kuumaastikuks sõidetud teelõiku tõkestab sõiduauto

Copy

Kesknädalal võtsid Järva Teatajaga ühendust inimesed Imavere kandist. Neile teeb muret teede seisukord, mille üht kuumaastikuks sõidetud lõiku tõkestab nüüd sõiduauto.

Anonüümseks jääda soovinud kohalik elanik selgitas, et teede korrashoiuga on sealkandis probleeme olnud juba aastaid. «Mõtlen kevadist teede hööveldamist, et poleks auk augus kinni,» ütles ta. «Et probleem jätkub, siis kohalike teedega ongi nii, et inimestel pole enam autoga kusagil sõita.»

Sel põhjusel katkes ka ühe vähemalt osaliselt eraomandis oleva teejupi omaniku kannatus ning ta tõkestas selle risti pargitud sõiduautoga, mille aknal on silt «ERATEE». «See inimene rääkis korduvalt vallaametnikega, kuid ei saanud abi. Ta andis mitu korda märku, et tee on sõidetamatu,» selgitas ta. «Kuigi teesulu tõttu pean ka mina tegema nelja kilomeetri asemel kümme kilomeetrit pika ringi, siis saan aru, et omaniku soov polnud teisi elanikke kinni panna, vaid juhtida tähelepanu üldisemale probleemile meie kandi teede hooldamises. Ka meie inimesed tahavad normaalselt liikuma saada.»

Tagasi üles