Järvamaa laskurid võitsid neli meistrimedalit

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kaspar Pettai Põlva tiirus standardharjutuse põlvelt laskmist harjutamas.
Kaspar Pettai Põlva tiirus standardharjutuse põlvelt laskmist harjutamas. Foto: Kristina Kiisk

Järvamaa laskespordiklubi kasvandikud näitasid eelmisel nädalavahetusel Elvas peetud noorte meistrivõistlustel tulirelvadest laskmises, et suudavad vaatamata keerulistele oludele ennast kokku võtta ning teha meistritiitleid väärivaid sooritusi. Nad võitsid klubile neli tiitlit ning nüüd on treener Kristina Kiisa sõnul kõik tema kasvandikud ühel või teisel moel Eesti meistrid.

Järvamaa laskespordiklubi kasvandikud näitasid eelmisel nädalavahetusel Elvas peetud noorte meistrivõistlustel tulirelvadest laskmises, et suudavad vaatamata keerulistele oludele ennast kokku võtta ning teha meistritiitleid väärivaid sooritusi. Nad võitsid klubile neli tiitlit ja nüüd on treener Kristina Kiisa sõnul kõik tema kasvandikud ühel või teisel moel Eesti meistrid.

Kiisk täpsustas, et kahekordseks noortemeistriks tuli Kaspar Pettai­, kes hakkas tulirelvast laskma eelmisel sügisel. «Noored alustavad tavaliselt õhkrelvadest laskmist ja tulirelvani jõuavad alles siis, kui vanust on 12 aastat ja enesekindlust tulirelva käsitsemiseks,» selgitas ta. «Pettai võttis pikalt hoogu ega tahtnud tulirelva lasta. Eelmisel sügisel oli meil maailmameistri osalusel treeninglaager, kuhu palusin ka Kasparil tulla, ning alles siis sai ta oma kartusest üle ja hakkas tõsisemalt tulirelvaga treenima.»

Tagasi üles