Tartus jagati kõrgustesse pürgivate hüpete eest meistritiitleid

Copy
Kati spordiklubi noorsportlased (vasakult) Birgit Sõrmus, Marta Elli Kiuru, Theodora Helene Selter ja Meelia Neido ning treenerid Katrin Kaasik ja Krete Kaasik jäid hooaja tähtsaimate võistlustega igati rahule.
Kati spordiklubi noorsportlased (vasakult) Birgit Sõrmus, Marta Elli Kiuru, Theodora Helene Selter ja Meelia Neido ning treenerid Katrin Kaasik ja Krete Kaasik jäid hooaja tähtsaimate võistlustega igati rahule. Foto: Kati spordiklubi/Facebook

Laupäeval toimusid Tartus Variku spordihoones tänavused Eesti meistrivõistlused trampoliinvõimlemises ehk täpsemalt batuudi- ja topelt-trampetihüpetes. Selle ülipõneva ja kõrgustesse viiva spordiala Eesti paremikust leiab ka mitmeid Järvamaa noorsportlasi.

Järvamaal tegutseb trampoliinvõimlemises kaks spordiklubi. Spordiklubi Kati oli võistlustel esindatud kümne võistlejaga ning Tartu spordiklubi Biomechanics Groupi Tarbja osakond kahe hüppajaga.

Spordiklubi Kati treener Krete Kaasik selgitas, et tiitlivõistlustel pole esindatud miniklass ning batuudihüpetes kehtivad osalejatele rahvusvahelised reeglid, mis teevad seeriad teistest võistlustest märksa keerukamaks. "See kahandab kohe osalejate arvu, sest tiitlile lähevad hüppama ennast batuudil kindlamalt tundvad ja kogenenumad sportlased. Algajad ja alles oma sportlastee alguses olevad lapsed ning noored pole selliseks mõõduvõtuks veel päris valmis," selgitas ta.

Tagasi üles