Pank lisab sularahaautomaatidele viipefunktsiooni

Copy
Swedbanki Valga kontoris ja sularahaautomaatide juures oli kolmapäeval liikumist omajagu. Siiski on külastatavus üha vähenenud.
Swedbanki Valga kontoris ja sularahaautomaatide juures oli kolmapäeval liikumist omajagu. Siiski on külastatavus üha vähenenud. Foto: Arvo Meeks

Kõik Swedbanki pangaautomaadi kasutajad saavad nüüd katsetada viipelahendust – kasutada sularahaautomaati kaarti masinasse sisestamata. Pangakaardiga viibates saab teha kõiki tavapäraseid toiminguid, nutiseadmega viibates võtta välja sularaha ja vaadata kontojääki.

„Lisame masinapargile viipefunktsiooni järk-järgult. Esimesena võtsime selle kasutusele Liivalaia esinduse sularahaautomaadis. Lähipäevadel lisame viipefunktsiooni Tallinnas Magistrali, Rocca al Mare, Lasnamäe Centrumi ja Kawe City, samuti Rakvere, Pärnu, Tartu, Kuressaare ja Narva kontorite juures olevatele sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidele,“ kommenteeris Swedbanki klienditeenuste juht Ede Raagmets.

Viipevõimaluse kasutamiseks piisab pangakaardi või nutiseadmega paremal pool kaardilugeja juures viipeikooni läheduses viipamisest, kaarti ei pea automaati sisestama. Viibata saab kõigi pangakaartide ja nutiseadmetega, millel on viipamine aktiveeritud, olgu selleks siis pangakaart, telefon, nutikell, -sõrmus või -võtmehoidja.

Tagasi üles