Rahvusvaheline rattavõistlus toob kaasa liikluspiirangud

Järva Teataja
Copy
Reedel Tartus algava Tour of Estonia stardijoonele on tulemas 17 tiimi, nende seas kaks Eesti ja kaks profitiimi.
Reedel Tartus algava Tour of Estonia stardijoonele on tulemas 17 tiimi, nende seas kaks Eesti ja kaks profitiimi. Foto: Kiur Kaasik

Reedel kell 11–16 on seoses rahvusvahelise velotuuri Tour of Estonia toimumisega liiklus häiritud velotuuri võistlustrassil ja sellega ristuvatel teedel, märkis transpordiamet.

Velotuuri esimene etapp, mis kulgeb Tallinnast Tartusse, stardib lennujaama juures oleva Mercure hotelli juurest kell 11 ja liigub edasi Tartu suunas kiirusega umbes 45km/h marsruudil Tartu maantee – Assaku – Jüri – Vaida – Perila – Albu – Aravete – Järva-Jaani – Jõgeva – Palamuse – Luua – Kukulinn – Lähte – Tartu. Eeldatav finishiaeg Tartus on vahemikus kell 14–16.

Julgestussõidukid peatavad jalgratturite kolonnile vastutuleva liikluse kolonni möödumise ajaks, mille järel tavaliiklus taastub. Rajaga ristuvatel teedel on ajutised kiirusepiirangud ja ka ristmikel peatavad reguleerijad liikluse ratturite ja saateautode kolonni läbimise ajaks. Kolonni lõpetavast politseisõidukist möödasõit on keelatud ja kolonni taga saab liikuda ainult sama kiirusega, mis on kolonnil. Kui on eeldada pikemat kolonni taga sõitu siis on soovitav kasutada sihtkohta jõudmiseks alternatiivset marsruuti.

Tagasi üles