Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Läinud reedel tabas Kesk-Eesti politseijaoskonna patrull öösel ärandatud sõiduki, mille alaealisest juht eiras politseinike peatumismärguannet. Reede hommikul sai politsei teate, et samal ööl oli sõidetud Paides Sillaotsa külas asuva töökoja territooriumil traktoriga läbi aia ja varastatud sõiduauto Volkswagen Passat. Info ärandatud sõiduki kohta edastati politseipatrullidele. Kella 10.50 ajal märkas politseipatrull ärandatud sõidukit Türi vallas Raukla külas, andis helisignaali ning punase ja sinise vilkuriga peatumismärguande, mida juht eiras ja hoopis kiirendas. Patrull järgnes ohtlikke manöövreid teinud ja kiirust ületanud sõidukile. Läbi Türi linna põgenenud juht pani oma sõidustiiliga ohtu nii ennast kui ka teisi liiklejaid. Ta lähenes ülekäiguradadele kiirust vähendamata, manööverdas liiklevate sõidukite vahel ja kohati oli sõiduki kiirus kuni 150 kilomeetrit tunnis.

* Reede ennelõunal avati Paides uus Aasia toitude söögikoht Buddha`s – the Taste of Asia. Restoran valmistab India, Hiina ja Tai toite, kuid menüüst leiab ka rahvusvahelisi roogi. Koha omanik Kapil Sharma on võtnud eesmärgiks hoida maitsekvaliteeti, valmistada suuri portsjoneid ning hoolida ka restorani väljanägemisest. Toidud valmivad söögikoha uues köögis, kust ei puudu ka traditsiooniline tandoori.

* Laupäeval oli Tarbja tehisjärve ääres iga-aastane kalapüügivõistlus Paide Särg, kus osales 23 kalastajat üle Eesti. Püütud saagi annetasid kalamehed hooleta jäänud kassidega tegeleva Paikassi hoolealustele, kes värsket kala väga nautisid.

* Laupäeval kogunes Järvamaa kultuurirahvas Türi lauluväljakule, et saada osa Järvamaa laulu- ja tantsupeost «Kiige käib meil kõrge’elle». Seekordse peo kohta on korraldajad öelnud, et tahavad teha tõeliselt lustlikku ja rahvalikku pidu, mida saaksid ühel ajal nautida nii esinejad kui ka pealtvaatajad.

* Evald Tipneri karikavõistluste finaalis läksid Tallinnas A. Le Coq Arenal laupäeval vastamisi Paide linnameeskond ja Tallinna FCI Levadia. Kui veel poolajal olid paidelased mängu 2:0 juhtimas, siis teisel poolajal keerasid Levadia mängijad edu enda kasuks ja lõid neli väravat. 4:2 seis tablool tähendas lõpuvile kõlades Levadia järjekordset karikavõitu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles