Väärikas pink leiab ebaväärikat kasutust

Järva Teataja
Copy
Neljapäeval avati Türil Vabriku pargis eriline puunotist pink, mis on pühendatud elukestvale õppele ning väärikate ülikooli Türi programmi kümne tegutsemisaasta täitumisele. Esiplaanil puuskulptuuride meister Andres Rattasepp.

 
Neljapäeval avati Türil Vabriku pargis eriline puunotist pink, mis on pühendatud elukestvale õppele ning väärikate ülikooli Türi programmi kümne tegutsemisaasta täitumisele. Esiplaanil puuskulptuuride meister Andres Rattasepp.  Foto: Dmitri Kotjuh

Nädalapäevad tagasi avati Türil Vabriku pargis eriline puunotist pink, mis on pühendatud elukestvale õppele ning väärikate ülikooli Türi programmi 10 tegutsemisaasta täitumisele. Pink on omaette vaatamisväärsus, sest sellele nikerdatud puuskulptuurid väljendavad põlvkondade vahelist sidet, kus nii noorel kui vanal on teineteiselt palju õppida.

Eelmisel neljapäeval avati pink suure pidulikkusega, kohal oli mitukümmend väärikate ülikooli õppurit, pingi autor Andres Rattasepp ja idee algataja, väärikate ülikooli Türi programmi eestvedaja Kristina Gudinas.

Vaid paar päev hiljem märkasid Vabriku pargist mööduvad türilased, et väärikas pink ei leia enam sugugi väärikat kasutust. Nimelt oli pingi hõivanud seltkond alkoholijoobes kodanikke, kes sealsamas rõõmsalt õlle- ja viinapudeleid tühjaks kummutasid ning koos tühja taaraga ka suitsukonid samasse maha lennutasid. Rõõmsat olengut jätkus pingil ja selle ümbruses kogu nädalavahetuseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles