Hoogne kõnnisamm jalgpallimurul tõi võidu

Copy

Eile toimus Järva-Jaani Arenal suve algust tähistanud kõnnijalgpalli sõprusturniir, millest võtsid osa Paide, Järva-Jaani, Imavere ja Ambla tublid kõnnipallurid. Ambla oli sõbralikus kõnnijalgpallurite peres uustulnuk.

Võistlus eestvedaja Arto Saar ütles, et seekordsel mõõduvõtul mängisid kõik võistkonnad kõigiga turniirisüsteemis läbi ja nii selgitati kõige osavam võistkond.

Saar märkis, et kaotusteta läbisid turniiripäeva Imavere ja Paide võistkonnad, kes ka omavahelises kohtumises tasavägise 0-0 viigi välja mängisid. Tänu paremale üldisele väravate vahele sai aga võidukarikat tõsta Imavere kõnnijalka tiim.

Paide, kes oli kohale tulnud suurima mängijate hulgaga, sai innukaima võistkonna karika.

Järva-Jaani, kelle tiimis oli nii turniiri noorim kui ka vanim osaleja, pälvis stiilseima tiimi karika.

Ambla, kes debütantidena ohtralt kogemusi sai, pälvis turniiri lõbusaima võistkonna tiitli.

"Nüüd lähevad võistkonnad kosutavale suvepuhkusele, et tulevastel turniiridel juba uuesti oma parimat vormi näidata," sõnas Saar.

Tegemist oli järjekorras juba neljanda kõnnijalgpallurite võistluspäevaga. Saare sõnul on eestvedajail hea meel tõdeda, et kõnnijalgpall on levinud Järvamaalt üle kogu Eesti. "Jutud räägivad, et ka rahvuskoondise uus peatreener hoidvat skautimise eesmärgil meie tegemistel ja andekamatel mängijatel silma peal," naljatas ta.

Saar edastas südamest tulevad tänusõnad meeskondade eestvedajatele Maria Põllule, Ines Kurvitsale, Taiga Laurile ja Malle Innosele ning Eesti Pagarile, kes hoidis mängijate kõhud  kogu turniiri vältel kringlite abil täis.

Tagasi üles