Toetusraha kulub ettevõtluse arendamisse

Copy
Kirna mõis otsustas plastikust korduvkasutatavaid nõusid inimeste teenindamisel mitte kasutada ning ostis söökide ja jookide serveerimiseks ehtsad lauanõud. Toetusrahaga soetavad nad tehnika, millega nõusid pesta ja sisustavad ruumi, kus nõusid ladustada.
Kirna mõis otsustas plastikust korduvkasutatavaid nõusid inimeste teenindamisel mitte kasutada ning ostis söökide ja jookide serveerimiseks ehtsad lauanõud. Toetusrahaga soetavad nad tehnika, millega nõusid pesta ja sisustavad ruumi, kus nõusid ladustada. Foto: Dmitri Kotjuh

Lõuna-Järvamaa koostöökogu selle aasta taotlusvoorud on lõppenud. Eelmisel nädalal kinnitas juhatus ettevõtlusmeetmetesse esitatud projektide paremusjärjestuse. Elukeskkonna ja kogukondade arengule suunatud meetmete taotlusvoorude tulemused olid juba varem kinnitatud.

Perioodil 5. - 19.aprillini olid avatud ettevõtlusele suunatud taotlusvoorud. Lõuna-Järvamaa koostöökogu konultant Kristina Gudinas andis teada, et meetmesse 2.1 „Tänapäevane ettevõtluskeskkond ning kohalikud tooted ja teenused“ laekus 23 taotlust ning meetmesse 2.2 „Ettevõtete arendustegevus, koostöö ja ühisturundus“ esitati kaks taotlust.

Ta lisas, et hindamisele jõudis kokku 24 taotlust, sest üks ettevõte loobus tehnilise kontrolli käigus oma taotluse esitamisest. "Ettevõtluse arengule suunatud investeeringute meetmest küsiti raha ligikaud 317 000 eurot rohkem, kui taotlusvooru eelarves jagada oli. Seetõttu said rahastusettepaneku vaid üheksa projekti 22st," märkis ta.

Tagasi üles