Horvaatia kõrgliiga hõbemedalist siirdub Soome

Copy
Sten Perillus (nr 14) saavutas Mursa Osijeki meeskonnaga Horvaatia kõrgliigas hõbemedali ning siirdub järgmiseks hooajaks mängima Soome kõrgliigasse.
Sten Perillus (nr 14) saavutas Mursa Osijeki meeskonnaga Horvaatia kõrgliigas hõbemedali ning siirdub järgmiseks hooajaks mängima Soome kõrgliigasse. Foto: Damir Beceheli

Eile teatas Soome kõrgliiga meeskond KyKy-Betset, et järgmisel hooajal mängib nende meeskonnas välismängija Sten Perillus Eestist. Järvamaa võrkpallur Perillus lõpetas just hiljuti eduka hooaja Horvaatias, kus ta saavutas MOK Mursa Osijek meeskonnaga kõrgliigas teise koha. Varem on ta mänginud Eesti kõrgliiga meeskondades Võru Barrus ja Selver/TalTech.

Sten Perillus ütles, et esimene kontakt Soome klubiga oli tal juba möödunud suvel. "Aga kuna ma olin juba horvaatidega lepingu ära teinud, siis jäi asi sinnapaika," sõnas ta.

KyKy-Betset on Soome kõrgliiga klubi, mis võitleb kohtade eest liiga keskmikega. Klubi asub väikeses kohas nimega Kyyjärvi. Perilluse sõnul on seal varasemalt mänginud mitmeid eestlasi ning seda klubi tuntakse ägeda kogukonna poolest. "Klubi väljavaatesse sattusin ilmselt tänu Tauno Lipule, kes on kunagi seal meeskonnas mänginud. Samuti aitas taustatööd teha endine treener Oliver Lüütsepp," märkis ta.

Tagasi üles