Mudilasi ootavad sportimise eest karikad ja medalid

Copy
Staadionijooks lõpetab Roosna-Alliku mudilaste karikasarja.
Staadionijooks lõpetab Roosna-Alliku mudilaste karikasarja. Foto: Anne Põder

Reede õhtupoolikul jõuab lõpule VI Roosna-Alliku mudilaste karikasari, mille kõigil neljal etapil osalenud teenivad hooaja lõpuks karika, kolmel etapil kaasalöönud saavad aga kaela medalid.

Karikasarja korraldaja Tiiu Väli ütles, et medalid ja karikad juba ootavad lapsi.

Sarja neljandal osavõistlusel on kavas staadionijooks, mis toimub traditsiooniliselt Roosna-Alliku põhikooli staadioniringil. "Jooksumaa pikkused vaatame vastavalt vanusele. Väiksemad lippavad ehk mõnikümmend meetrit ja mida vanemaks, seda pikemaks distantsid lähevad," lausus ta. "Iga vanus jookeb eraldi. Ühisstarti me ei tee."

Väli loodab, et selleks ajaks on lasteaedade lõpetamised ehk möödas ning kõik soovijad saavad kohale tulla. "Ja kui isegi pole kolmel või neljal etapil saanud osaleda, siis tulge ikka. Lapsed saavad väikese meene ja osalusrõõmu," innustas ta.

Väli sõnul pole eelkooliealistel lastel spordiga tutvuse tegemiseks just kuigi palju võistluseid ja seepärast nad Roosna-Allikul karikasarja elus hoiavadki. "Nii mõnedki saavad just selliselt lõbusalt võistluselt spordipisiku külge," märkis ta.

Staadionijooksu võistlus algab reedel 7. juunil kell 18. Pärast võistlemist toimub kohe karikate ja medalite üleandmine.

Tagasi üles