Kalle Grünthal teatas tagasiastumisest (6)

Copy
Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel sõitis Kalle Grünthal Paide raekotta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna valimisnimekirja esitama uhke autoga, millel lehvis suur EKRE lipp. Nüüd loobus ta oma kohast volikogus.
Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel sõitis Kalle Grünthal Paide raekotta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna valimisnimekirja esitama uhke autoga, millel lehvis suur EKRE lipp. Nüüd loobus ta oma kohast volikogus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Senine linnavolikogu liige Kalle Grünthal esitas täna hommikul kell 9 Paide linnavolikogule avalduse, et astub alates tänasest volikogu kohalt tagasi.

Kalle Grünthal ütles, et teeb seda Euroopa Parlamendi valimistel ilmsiks tulnud rahva toetuse puudumise tõttu. "Ma sain Paidest vaid üheksa häält, mis tähendab, et minu tegevus volikogus pole olnud rahvale meelepärane," põhjendas ta.

Järvamaalt tervikuna sai Grünthal 25 häält ja üle kogu Eesti esialgsetel andmetele 368 häält. "See on hävitav hinnang minu tööle," ütles ta valimispäeva õhtul valimistulemuste selgumise järel. Euroopa Parlamenti kandideeris ta üksikkandidaadina.

Tagasi üles