Suvemängud jõudsid randa

Copy
Sportlikud poisid alustasid suvevaheaega rannas võrkpalli mängides.
Sportlikud poisid alustasid suvevaheaega rannas võrkpalli mängides. Foto: Piret Reinfeld

Teisipäeval jätkusid Järvamaa suvemängud rannavõrkpalliga Paide tehisjärve ääres, kus päeval olid võistlustules noored ning õhtul iganädalase Suvevolle turniiriga ühildatult täiskasvanud.

Turniiride korraldaja Piret Reinfeld andis teada, et kohale tulnud poisid jagunesid nelja kolmeliikmelisse võistkonda, kes omavahel turniiri kenasti läbi mängisid. "Väga pingelises võistluses võitsid turniiri Alex Melnikov, Mikael Pärnsalu ja Steven Jõekallas, märkis ta. Teise kohaga tuli leppida Sander Heinastel, Steven Iljinil ja Devon Sillasool ning kolmandaks tulid Tauri Riisen, Kristo Taurus ja Siim Mõttus. Neljandaks tulnud võistkonnas mängisid Oliver Teder, Jargo Johannes Sootla ja Aron Tischler.

Kokku osales turniiril viis Türi valla ja seitse Paide linna poissi.

Tüdrukud mängisid omavahel kõik kohad selgeks.
Tüdrukud mängisid omavahel kõik kohad selgeks. Foto: Piret Reinfeld

Tüdrukuid kogunes mängima kümme, kes jagati kolme võistkonda. Võitis nelik Elenor Reinaste, Lenna Lydia Lehtmets, Elina Alajan ja Johanna Haasmaa. Teise koha saavutasid Alisa Saariste, Liisbet Rohtla ja Gerli Strumila. Kolmanda koha viisid koju Kaisa Okas, Krisabel Emilia Rebane ja Mia Sillasoo. Paidest osales seitse, Türilit üks ja Järva vallast kaks võistlejat.

Õhtusele turniirile kogunes 24 meest ja 13 naist. "Nagu meil tavaks on saanud, toimusid turniirid meestele ja naistele eraldi," täpsustas ta.

Mehi jagus täpselt kuude võistkonda. Reinfeldi sõnul oli turniir äärmiselt pingeline. "Ikka ja jälle pidin lugema võidetud ja kaotatud punkte et aru saada, kes on parem. Seekord võitsid Tom Mario Välja, Miko Moppel, Vahur Sillasoo ja Martin Pekka," ütles ta.

Meeste arvestuse släks kahe Suvevolle etapi kokkuvõttes Järvamaa edetabelit 28 punktiga juhtima Tom Mario Välja. 

Omavalitsuste lõikes oli 11 meest Paide linnast, 12 Türi vallast ja üks Järva vallast.

Meeste turniir kujunes seekord äärmiselt võrdseks.
Meeste turniir kujunes seekord äärmiselt võrdseks. Foto: Piret Reinfeld

Naised jagunesid nelja võistkonda. Võitjaks ostus ainuke nelik koosseisus Meribel Insler, Irene Virkoja, Stella-Maria Link ja Mari Tool. Reinfeld märkis, et naistel arvestuses etappide lõikes kindlat liidrit polegi. "Kolmel naisel on üldtabelis võrdselt punkte ehk siis 26 punkti on kogunud Maie Bernhardt, Meribel Insler ja Irene Virkoja," sõnas ta.

Omavalitsuste poolt vaadates osales turniiril seitse naist Paide linnast, kolm Türi vallast ja kolm Järva vallast.

Järgmine Suvevolle etapp toimub juba järgmisel teisipäeval ikka kell 18 Paide rannaspordikeskuse ääres liivaväljakutel.

Naiste turniiril võidutses seekord ainus neljaliikmeline võistkond.
Naiste turniiril võidutses seekord ainus neljaliikmeline võistkond. Foto: Piret Reinfeld
Tagasi üles