Kergejõustiklased võitsid naabrite juures medaleid

Copy
Tublid noord kergejõustiklased panid end proovile.
Tublid noord kergejõustiklased panid end proovile. Foto: Järvala/Facebook

Noored Järvala kergejõstiklased võtsid sel nädalal kaas õed ja vennad ning isegi mõne sõbra ning käisid Suure-Jaanis, et panna ennast proovile naaberite juures 60 meetri jooksus, kaugushüppes ja palliviskes.

Lastega võistlustel kaasas olnud Liisa Gritšenko andis teada, et lapsed võistlesid väga tublilt: tehti mitmeid rekordeid ja võideti medaleid. "Langes ka mõni pisar, sest jäädi napilt esikolmikust välja. See on hea õppetund ja kogemus uuteks võistlusteks," märkis ta.

Järvala noored võistlesid enamasti endast aasta vanematega, kuid pakkusid siiski tugevat konkurentsi. Kohal oli 112 last, kes kõik andsid endast parima.

U12 klassi poiste arvetuses võidutes palliviskes kindlalt Remo Kald 56meetrise viskega. Samas vanuseklassis, kuid tütarlaste seas võitis 60 meetri jooksus teise koha Laura Päär ning Indra Ruul võitis kolmandad kohad palliviskes ja kaugushüppes. Palliviskes võitis teise koha Emma Martjak ja võitjaks tunnistati Kädili Jõesuu.

U10 klassis võitis 60 meetri jooksu Gregor Gritšenko ajaga 9,8. Samas vanuseklassis, kuid tüdrukute arvestuses võitis kaugushüppes ja 60 meetri jooksus esikohad ning palliviskes oli kolmas Jenny Peterson.

U8 klassis võidutses Lenna Toomela, kui võitis 60 meetri jooksu ning kaugushüppes ja palliviskes oli kolmas. U6 klassis võitis 60 meetri jooksus teise koha Saara Kooser.

Väga tublid ja rohkelt häid tulemusi tegid ka Gertrud Piirma, Sofia Kooser, Krettel Ehamäe, Karl Ehamäe, Brenda Maria Männik, Kren Kald, Kerdo Ruul ja Grettely Palmiste.

Tagasi üles