Linnameeskond sai võidu

Järva Teataja
Copy
Paide Linnameeskond kohtus taas Tallinna FCI Levadiaga.
Paide Linnameeskond kohtus taas Tallinna FCI Levadiaga. Foto: Ants Leppoja

Koondise mängude tõttu jalgpallist pausi pidanud Premium liiga jätkas jalgpallihooajaga ning nii oli laupäeval võõrsil taas mängimas ka Paide Linnameeskond.

Meeste seekordseks vastaseks oli JK Tallinna Kalev. Linnameeskond võitis 5:2. 

Kohtumise avavärava vormistas mängu neljandal minutil Karl Mööl, kuid kalevlased vastasid 23. minutil ja lõid viigivärava. 34. minutil läks Tallinna JK Klave kohtumist aga 2:1 juhtima ning paidelased ajasid palehigis taga viigiväravat.

Selleni jõudmiseks kulus aega kuus minutit ja siis oli Siim Luts õigel ajal õiges kohas ning realiseeris võimalsuse väravaks.

Samas seisus läksid meeskonnad ka vaheajale. Teine poolaeg algas justkui otsast peale. Taas läks Paide Linnameeskond punktiga juhtima kohtumise 73. minutil. Värava autoriks oli Henrik Ojamaa. Aga pinge polnud sugugi maas, sest Kalev jahtis jällegi viigiväravat.

Häid võimalusi oli ridamisi ka Paide mängijatel, kuid need jäid realiseerimata.

Kohtumise lisaminutitel lõpetasid kalevlased aga justkui mängimise või väsisid ning Paide lõi kaks väravat teisel ja viiendal lisaminutil. Lööjateks olid Kristofer Piht ja Siim Luts.

Olgu öeldud, et kui Linnameeskond on tabelis hetkel neljas, siis Kalev hoiab seitsmendat kohta. 

Kuna Nõmme Kalju FC ja Tallinna FC Flora mäng jäi 0:0 viiki teenisid mõlemad Paide Linnameeskonnast eespool olevad meeskonnad vaid ühe punkti ning Paide nihkus tänase võiduga neile kahe punkti võrra lähemale.

Pühapäeval peab oma mängu ka Linnameeskonna duubelvõistkond, esiliigas palliv Paide Linnameeskond U21. Nende vastaseks on liiga liider Harju JK Laagri.

Tagasi üles