Medalisti tulevik on helge Uus elukoht suurlinnas ja sügisest IT eriala

Kuido Saarpuu
Copy
Paide gümnaasiumi medalistid Egert Ninep (vasakult), Laura Pilv ja Aleks Lember jätavad peagi armastatud koolimajaga hüvasti, et jätkata elu ja õpinguid laias maailmas. Paidest saadud haridus annab neile selleks hea stardiplatvormi.
Paide gümnaasiumi medalistid Egert Ninep (vasakult), Laura Pilv ja Aleks Lember jätavad peagi armastatud koolimajaga hüvasti, et jätkata elu ja õpinguid laias maailmas. Paidest saadud haridus annab neile selleks hea stardiplatvormi. Foto: Dmitri Kotjuh

Kuigi eelmise aasta saavutust, kus paarteist Paide gümnaasiumi lõpetanut läks eluteele kuld- või hõbemedaliga, ükski Järvamaa lõpuklass seekord korrata ei suutnud, ei tähenda see, et väga heade tulemustega lõpetajaid poleks.

Mis peamine, medaliste jagub nii Paide linna kui Türi ja Järva valla koolidesse. Silma paistavad ka need noored, kes maakonnas põhikooli lõpetamise järel mõnda suuremasse linna keskharidust omandama läksid.

Kui eelmisel aastal oli Paide gümnaasiumis 11 kuld- või hõbemedaliga lõpetanut, annab tänavu direktor Margo Sootla koos lõputunnistusega kuldmedali Aleks Lemberile ning hõbemedali Egert Niinepile, Laura­ Pilvele ja Tristan Martti­ Metsalule­.

Tagasi üles