Pärnu karu murdis Paide Linnameeskonna maha

Copy
Paide Linnameeskond kohtus Premium liigas taas Pärnu JK Vaprusega ja jäi seekord alla.
Paide Linnameeskond kohtus Premium liigas taas Pärnu JK Vaprusega ja jäi seekord alla. Foto: Liisi Troska / Eesti Jalgpalli Liit

Kui tavapäraselt kutsutakse Pärnu JK Vapruse koduväljakut karu koopaks, siis seekord tuli Pärnu karu koopast välja Paide Linnameeskonna mängumurule ning murdis kodumeeskonna maha kohtumise viimastel minutitel. Paide jalgpallureil tuli vastu võtta valus 0:1 kaotus.

Mänguseis ähvardas Paide linameeskonna kahjuks pöörata juba esimese poolaja lõpu eel, kui Pärnu Vapruse mängijad jõudsid kiire vasturünnakuga väravani, kuid äärekohtunik viibutas suluseisu lippu. Seejärel määras aga kohtunik trahvikastis väravat meeleheitlikult ära hoida püüdnud Paide kaitjate agressiivse mängu eest penalti. Pika ülevaatamise peale VAR (videokohtunikud- toim) siiski tühistas penalti ja poolajale mindi endiselt väravateta viigiseisul.

Teisel poolajal kruvis pinge üha rohkem üles, sest mida mängu lõpu poole, seda selgemaks sai, et kes värava ära lööb, küllap see võitjana mängust väljub. Paidel olid oma võimalused, kuid neid ei suudetud realiseerida. Üritasid ka pärnukad, kuid samuti tulutult.

Siis aga teenid Pärnu JK Vaprus kohtumise esimesel lisaminutil nurgalöögi ning standardolukorrast Paide maha murtigi. Sealt edasi tuli Pärnu meestel veel vaid paar minutit kaitses ära kannatada ja oligi võit oligi kätte saadud.

Turniiritabelis Paide Linnameeskonna neljas positsioon küll ei kõikunud, kuid teisel ja kolmandal kohal olevad meeskonnad, kes enne olid käega katsutaval kaugusel, nihkusid taas nelja punkti kaugusele.

Paide Linnameeskonna järgmine kohtumine leiab aset 28. juunil Kuressaares.

Tagasi üles