Türi opositsioon: Milleks meile purskkaev, kui see tuleb valla igapäevase toimimise arvelt?

Tiit Reinberg
Copy
Türi vallavolikogu.
Türi vallavolikogu. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Neljapäeval tuleb Türi vallavolikogu istungil arutlusele Türi valla 2024. aasta lisaeelarve esimene lugemine. Opositsiooni kuuluvad Tulevikuvald Türi volinikud pole rahul tänase raha kasutusega, kus eelistatakse purskkaevu ehitamist allasutuste heaolule.

Türi vallavolikogu liige ja valimisliidu Tulevikuvald Türi esindaja Sten Perillus sõnas, et Türi valla allasutused on teinud tublit tööd ning leidnud valla eelarve seisu parandamiseks oma eelarvest kokkuhoiukohti, kuid arusaamatuks jääb tema hinnangul vallavalitsuse tegevus: “Meie koolid, lasteaiad, kultuurimajad ja muud allasutused on pidanud leidma tuhandete eurode viisi kokkuhoiu kohti, kuid samal ajal toimub vallavalitsuse eestvedamisel purskkaevu ehitus, mis läheb Türi valla maksumaksjale maksma ligi 100 000 eurot. Selline rahakasutus pole meie hinnangul kuidagi õige!”

Valimisliidu Tulevikuvald Türi liikmed rõhutavad, et arukad finantsotsused on praeguses olukorras hädavajalikud, et vältida edasisi raskusi ja tagada valla finantsstabiilsus.

Tagasi üles