Kiiruse ihalus viib tudengineiu endiselt ringradadele

Kuido Saarpuu
Copy
Pildil sõidab Selyn Kazakova Superstock 600 klassi mootorrattaga Yamaha R6 Hispaania treeninglaagris, esimese sõidu Eestis tegi ta mai alguses Audru ringrajal.
Pildil sõidab Selyn Kazakova Superstock 600 klassi mootorrattaga Yamaha R6 Hispaania treeninglaagris, esimese sõidu Eestis tegi ta mai alguses Audru ringrajal. Foto: Erakogu

Kui alustada võistlusklassist ja lõpetada tsikliga, siis on Paidest sirgunud motosportlasel Selyn Kazakoval (19) sel hooajal palju uut. Praeguse elukorralduse juures, kus tema kui tudengi kodu asub Tallinnas, on tal olnud aega harjutada rohkem.

Juba 14aastaselt motospordiga tegelema hakanud Selyn Kazakova liikus Supersport 300 klassi motoringrajasõidu eelmise aasta Eesti ja Balti meistrina selleks hooajaks klass kõrgemale ja taltsutab nüüd Superstock 600 klassis mootorratast Yamaha R6.­

Küsimusele, palju tal selles klassis naiskonkurente tänavu võiks kaasa lüüa, Selyn Kazakova ühe lausega vastata ei osanud. «Eestist teisi naisi osalemas ei teagi,» lausus ta. «Küll sõitis mullu sarja kaasa üks naine Soomest ja üks Leedust või Lätist. Nii et kokku võib meid olla kolm, aga kui arvestada tänavasõitjate aru, siis kindlasti rohkem.»

Tagasi üles