Koolilõpetajad pälvisid ministrilt tänukirja

Copy
Foto: Raul Mee

Regionaalminister Piret Hartman tunnustas reedel Sakus 27 parimat kutse- ja kõrgkoolide lõpetajat maamajanduse, merenduse ja regionaalarenguga seotud erialadel.

Ministri tänukirja pälvisid Järvamaa kutsehariduskeskusest Anni Simsalu ja Siim Arusalu, Luua metsanduskoolist Sten Veiolainen ja Georg Reinsalu, Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist Jaagup Kask ja Tanel Malbe, Räpina aianduskoolist Sirli Übius ja Julia Ivanova, maaülikoolist Mart Vaino, Kristo Ambus, Pilleriin Teras, Robin Randaru, Joonas Roots ja Kaisa Kivimaa, Tallinna tehnikaülikoolist Annika Hüva, Kadi Karro ja Oskar Kirs ning Tartu ülikoolist lona Tamm, Katariina Kurina, Analiis Veeremaa, Mihkel Suija, Mari Kirss, Kristel Reiss, Tiia-Linda Purge, Raely Pärlin, Iris Luik ja Jürgen Öövel.

Minister Hartman tänas kõiki lõpetajaid ja nende juhendajaid ning soovis indu kõrgete sihtide seadmisel ja saavutamisel. „Olen teile eriliselt tänulik, et olete valinud ja edukalt lõpetanud õppe niivõrd olulistes valdkondades. On väga oluline, et maamajanduse, merenduse ja regionaalvaldkonna kompetents oleks jätkusuutlik, kuna tarku otsuseid saavad teha pädevad ja haritud inimesed," ütles Hartman.

Tagasi üles