Paide kultuurimajad alustasid tänasest ühise asutusena

Copy
Paide muusika- ja teatrimaja direktori Jaanus Kuke õlule jäävad 1. juulist ka maarahvamaja Viisus, Annas ja Roosna-Allikul ning Sargvere keskusehoone.
Paide muusika- ja teatrimaja direktori Jaanus Kuke õlule jäävad 1. juulist ka maarahvamaja Viisus, Annas ja Roosna-Allikul ning Sargvere keskusehoone. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide muusika- ja teatrimaja (PAMT) ning Paide linna maapiirkondade kultuurimajad on tänasest ühise juhtimise all. PAMTi kooseisu kuuluvad alates 1. juulist Anna vaba aja maja, Roosna-Alliku ja Viisu rahvamajad ning Sargvere keskusehoone. Maarahvamajade liitmine muusika- ja teatrimajaga oli plaanis juba eelmisel linnavõimul, kuid siis jäi asjaajamine soiku. Uued linnajuhid ja uus PAMTi direktor viisid teema aga kiirelt volikokku ning otsus koputati kevadel ära suurema kärata.

PAMTi direktor Jaanus Kukk on varem öeldnud, et asutuste liitmine ei tähenda seda, et muusika- ja teatrimaja hakkaks ise kohapeal üritusi korraldama või rahvamajadesse midagi üle viima.

"Esmalt tahame kohalike inimestega kokku saada, et üldse aru saada, millised on nende kultuuriharjumused või kui palju vajavad nad rahvamaja näiteks harrastustegevuseks,» lausus ta kevadel.

Tagasi üles