Ettevõtlikud noored avasid suvebaari

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Ettevõtlikud Järvamaa noored Anders Mait Alberg (vasakult), Kirke Kägo, Dimon Tikerbäri ja Kaarel Savi avasid Paides suvebaari.
Ettevõtlikud Järvamaa noored Anders Mait Alberg (vasakult), Kirke Kägo, Dimon Tikerbäri ja Kaarel Savi avasid Paides suvebaari. Foto: Reimo Kariler

Hakkamist täis Järvamaa noored Anders Mait Alberg, Kirke Kägo, Kaarel Savi ja Dimon Tikerbär tundsid pikalt vajadust anda oma panus Järvamaa vaba aja veetmise võimalustesse. Noored nägid, et üks probleem on just hilisemad õhtutunnid, seega otsustasid nad tabada kaht kärbest ühe hoobiga ja asutasid baari, kus saab nautida hiliseid suveõhtuid.

Suvebaar Uskumatu alustas kohvik Uskumatu ruumes tööd juba 7. juunil. Avamispidu oli noorte meelest edukas, sest ruum oli puupüsti rahvast täis. Baar Uskumatu on ametlikult avatud teisipäevast laupäevani õhtul kella seitsmest südaööni. «Oleme nädalavahetusel avatud olnud ka öösel kella kaheni. Vaatame tihti, palju rahvast on ja kuidas meeleolu on,» ütles­ Kirke Kägo.

Kägo ja ka Kaarel Savi on seda meelt, et vaba aega puudutav probleem pole seotud mitte üksnes noorte, vaid igas eas inimestega. Baari asutamise üks nurgakivi oli just mitmekülgsus, kõik leiavad oma. «Muusikat mängime igale maitsele. Vana kooli muusikaga ei saa kunagi mööda tulistada,» ütles Savi.

Märksõnad

Tagasi üles