Järvalased püsisid Rally Estonial kõrges mängus

Copy
06.07.2024 Otepää Rally Estonia 2024 Tehvandi Service. Romet Jürgenson. Foto: Sander Ilvest, Postimees
06.07.2024 Otepää Rally Estonia 2024 Tehvandi Service. Romet Jürgenson. Foto: Sander Ilvest, Postimees Foto: Sander Ilvest

Väga põneva lõpplahenduse saanud ERC Delfi Rally Estonia võitsid Georg Linnamäe ja James Morgan. Järvalaste poolehoidjatelgi oli põhjust rõõmustamiseks.

ERC3 klassis, kus sõidetakse Rally3 autodega ei jätnud eestlased külalistele peale avakatse võidu mingit võimalust. Klassi kolmikvõidu võtnud eestlastest olid kõige kiiremad Paidest pärit Romet Jürgenson/Siim Oja, kes edestasid 14 kiiruskatse kokkuvõttes sarnase Ford Fiesta Rally3 autoga võistelnud ja pooled kiiruskatsed võitnud Patrick Enok/Silver Simmi 17,6 sekundiga.

„See on üks minu karjääri magusamaid võite. Ühest küljest on hea, et sai koguaeg kiiresti sõita, et ei olnud sellist jokutamist, millega hakkavad ka vead sisse tulema. Siin oli vaja algusest lõpuni palju keskenduda ja kiiret sõitu teha. See tase oli maailmaklass ja pani ennast pingutama ning tegi mind tulevikuks paremaks. Soome eel sain nüüd siit Eesti teedelt hea tunde, et ei pea hakkama seda tunnet seal otsima ja saab kohe hakata kiiresti sõitma,“ sõnas pingelises heitluses ERC3 klassi võitnud Jürgenson ralli kokkuvõtteks.

Tagasi üles