Öised kohvikud koguvad sügise eel hoogu

Copy

Menukas ÖÖÖÖkohvikute ettevõtmine on mõned kuud vaikelu elanud, et eeloleval sügisel uue hooga tulla. Sedakorda juba neljandat korda on järvalastel, aga miks mitte ka kaugemalt tulijatel avastada mõnes Järvamaa paigas kohvikut, mis ei panegi kell 17 uksi kinni vaid kostitab hea ja paremaga veel hilistel õhtutundidelgi.

Kui esimesel kahel toimumiskorral hõlmas ettevõtmine vaid Paide kohvikuid-toidukohti, siis käesoleva aasta alguses laienes ÖÖÖÖkohvikute programm juba ka mujale maakonda ja nii saab see olema ka tänavu septembris ja oktoobris, seda üheksal kolmapäeval. Stardi saavad öised – alates kella 19 kuni kella 23ni avatud kohvikud 4. septembril ja viimasena võõrustatakse külastajaid 30. oktoobril.

Öökohvikute idee algataja Kristina Gudinas selgitab, et juba on alanud ka registreerimine ning käesoleva nädala reedeks oli üheksast sügisesest kolmapäevast seitse juba osalevate toidukohtade poolt broneeritud, mis tähendab et vaid kaks kolmapäevaõhtut on veel soovida osalevatel toidukohtadel valikus. Igal kolmapäeval on külastajatele avatud vaid üks ÖÖÖÖkohvikute kampaaniaga liitunud kohvik. Juba praegu on teada ka, et öised kohvikud ootavad külastajaid sügisel Türil, Imaveres ja Eistveres.

Tagasi üles