Jalgpallihallil hakkasid seinad kerkima

Copy
Paide jalgpallihalli vundament on valmis ja nüüd laovad ehitusmehed terasposte järjest üksteise peale ning kui karkass valmis saab, panevad sellele PVC-katte.
Paide jalgpallihalli vundament on valmis ja nüüd laovad ehitusmehed terasposte järjest üksteise peale ning kui karkass valmis saab, panevad sellele PVC-katte. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide jalgpallihalli ümber valitsesid pikalt murepilved. Esimene hankevoor nurjus, sest pakkumised ületasid tellija eelarvet, kuid veebruaris hakkasid saabuma positiivsed uudised. Paide linnapea Kaido Ivask, SA Paide Spordikeskus nõukogu esimees Veiko Natus ja Maru Ehituse AS-i juhatuse esimees Margo Dengo allkirjastasid Paidesse ehitatava jalgpalli sisehalli projekteerimis- ja ehituslepingu. Hanke võitnud pakkumise hind oli 3 477 000 eurot.

Paidesse kerkib statsionaarne 113 × 77 meetri suurune soojustatud viilhall, kuhu paigutatakse kunstmurukattega jalgpalliväljak suurusega 100 × 64 meetrit. Treeningute paremaks korralduseks rajatakse väljaku äärde kaks saja meetri pikkust tartaankattega jooksurada. Hoonet varustavad soojaga õhksoojuspumbad ja temperatuuri hoitakse kuue kuni kaheksa kraadi juures.

Suurem ehitustöö algas juba mais ning AS-i Maru Ehitus Paide jalgpallihalli projektijuhi kinnitusel kulgeb kõik ehitusgraafiku järgi. «Kunstmurukatte paigaldustööd algavad oktoobri lõpus. See on kõige viimane töö, selleks ajaks peab kõik muu lõpetatud olema. Muru peale ei tohi enam ühegi seadmega minna,» täpsustas ta. Projektijuhi sõnul novembris noored veel murule ei saa. «Novembri lõpuks peab hall valmis olema, kuid mängida saab seal pigem aasta lõpus. Kõik sõltub ka sellest, kui kiiresti kasutusloa saame,» lisas ta.

Märksõnad

Tagasi üles