Kuulsad kergejõustikuõed kohtuvad kodukandi noortega

Copy
Koeru kergejõustikuõed Johanna (vasakul) ja Lishanna Ilves on otsustanud seista hea selle eest, et Koeru kandis kergejõustikutraditsioonid püsiksid. Esimese sammuna korraldatakse uuel nädalal üks ühistreening.
Koeru kergejõustikuõed Johanna (vasakul) ja Lishanna Ilves on otsustanud seista hea selle eest, et Koeru kandis kergejõustikutraditsioonid püsiksid. Esimese sammuna korraldatakse uuel nädalal üks ühistreening. Foto: Ain Liiva/Virumaa Teataja

Järva vallast pärit õed, viimased aastad Ameerika Ühendriikides üliõpilassportlase elu elanud Johanna ja Lishanna Ilves teevad sel suvel midagi tavatut – õed korraldavad järgmisel teisipäeval kergejõustiku populariseerimiseks noortele ühise treeningu.

See tähendab, et 16. juulil on kõik sportimisest huvitatud 7–14-aastased lapsed oodatud Koeru keskkooli staadionile, kus nendega tegelevad edasi juba õed Ilvesed. Kavas on kaugushüpe, sprint ja tõkkejooks ehk just need alad, milles Koeru sõsarad tugevad on. Treening on tasuta ja selle kõigega annavad õed Ilvesed natukene tagasi oma kodukohale ja kogukonnale, mis suunas neid omal ajal sporditeele.

«Teeme seda ka selleks, et hoida Koerus kergejõustikku elus,» põhjendas Lishanna Ilves.

Tagasi üles