Keskkonnaameti Järvamaa töötajad kolivad Türile kokku

Copy
Keskkonnaameti kontorihoone Türil aadressil Wiedemanni 13 sai seest ja väljast igati uueks.
Keskkonnaameti kontorihoone Türil aadressil Wiedemanni 13 sai seest ja väljast igati uueks. Foto: Kristo Keevend

Selle nädala esimeses poolest käib Keskkonnaameti Türi kontoris Wiedemanni tänaval vilgas kolimine. Keskkonnaameti majja Wiedemanni 13 kolivad kokku nii Keskkonnaameti senised Türi kontori töötajad kui varem Paides kontoripinda üürinud keskkonnakaitseinspektorid.

Keskkonnaameti haldusosakonna juhataja Kairi Rikko ütles, et maakonna keskkonnakaitsetöötajate toomine ühe katuse alla oli ameti jaoks loogiline samm. „Keskkonnaametil on üle Eesti väga tihe kontorite võrk: oleme kohal kõikides maakondades. Järvamaal oli meil senini kaks kontorit: üks Türil ja teine Paides. Nüüd kolime kõik Järvamaal töötavad Keskkonnaameti töötajad sõbralikult ühe katuse alla Türile,“ rääkis Rikko.

Enne töötajate kokku kolimist läbis Türi kontorihoone uuenduskuuri. Remondi käigus vahetati Wiedemanni 13 maja küttesüsteem säästlikuma vastu ning liituti Türi kaugküttega; maja soojustati ning katusele paigutati päikesepaneelid. Nii kontorihoone kui garaaž said energiasäästlikuma sisevalgustuse, uuendati uksed ja aknad.

Tagasi üles