Oskar Hõim vedas Paide linnameeskonna Euroopa Konverentsiliiga teise eelringi

Copy

Neljapäeva õhtul kohtusid Pärnu rannastaadionil Euroopa Konverentsiliiga esimese eelringi korduskohtumise raames Paide linnameeskond ja Walesi Bala Town F.C. Paidekad läksid kohtumisele vastu minimaalses 2-1 eduseisu pealt, mis jättis paari saatuse lahtiseks, kuid trumpkaardid olid siiski järvakate käes. Paide mängis küll tulega, aga Oskar Hõim tassis paidekad hädast välja ja vedas esindusklubi järgmisesse eelringi.

Neljapäeval ristasid teistkordselt piigid kohalik jalgpalli lipulaev ja waleslaste mullune pronksiklubi Bala Town F.C. Nädal varem Walesis toimunud kohtumise võitis Paide linnameeskond 2-1, kuid antud paari mõttes oli tegu alles esimese vaatusega. Paidet lahutas teisest ringist ja kopsakast preemiast 90 minutit.

Enne mängu rõhutasid mõlema klubi peatreenerid Soccernetile antud kommentaarides, et paari saatus määratakse Pärnus ning midagi pole veel otsustatud. “Peame olema enesekindlad, aga alandlikud. Edenema samm-sammult ja minut-minutilt ning lõpuvileks selgub, kuhu sel moel oleme välja jõudnud,” sõnas paidekate peatreener Ivan Stojkovic Soccernetile.

Tagasi üles