Roosna-Allikul saavad talupäevalised teada, kuidas valmistatakse ajaloolist jooki

Copy
Kristjan Aruoja.
Kristjan Aruoja. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Avatud talude päeva raames on Roosna-Allikul uksed avanud Nööskeri mõdukoda. Nagu nimigi reedab, valmistatakse seal ajaloolist jooki – mõdu.

Abikaasa ja sõpradega mõduasja ajav Kristjan Aruoja ütles, et kuigi eile sadas mitu korda vihma, siis nende juurde leidis tee ligikaudu 300 inimest. „Oleme neile väga tänulikud, et nad meie tegemiste vastu huvi tundsid,“ sõnas ta.

Aruoja selgitas, et tänavu kevadel 1. mail, kui avati Eesti Veinitee järjekordne hooaeg, siis tegid nemad esimest korda suuremale rahvahulgale uksed lahti. Kuna inimesi käis palju ja kõik olid toredad ning viisakad, siis otsustati, et seekord osaletakse ka avatud talude päeval.

Tagasi üles