Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* «Riik tuli Türile,» seisis uhke pealkiri 2019. aasta 17. septembri Järva Teataja esiküljel. Uudises seisis, et sotsiaalkindlustusamet avas endise Türi kolledži ruumides oma 18. esinduse, mis pakub tööd 30 kohalikule inimesele. Nüüd saatis sotsiaalkindlustusamet välja teate, et sulgeb sel aastal Türi kontori. Amet selgitas, et nende analüüs näitas, et büroode külastatavus on tugevalt langenud, samas on iseteeninduse ja alternatiivsete suhtluskanalite kasutamine märkimisväärselt kasvanud. Statistika näitab, et üha enam inimesi eelistab oma asjatoimetusi teha kodus arvuti teel, kasutades nende iseteenindusportaali.

* Juba pikalt, täpsemini aastaid pinget hoidnud ja arutelu all olnud teema leiab peagi lõpu. Teisipäevasel Järva vallavalitsuse istungil oli muude teemade seas ka Aravete lasteaia ehitushanke kinnitamine. Järva vallavanem Toomas Tammik sõnas, et ehitaja on otsustatud ja nüüd tuleb vaid 30 päeva oodata, kas keegi soovib pakkumise vaidlustada.

* Laupäeval toimub 58. Väinjärve veepidu. Selleaastane festival teeb pika sammu oma juurte juurde tagasi, sest eelmise korraldaja Loud’n Live Promotions Estonia OÜ asemel asusid festivali korraldama Wildin’ Estonia noored, kes tahavad pakkuda igas vanuses Järvamaa inimestele ühte mõnusat suvist pidu.

* Humuse Paide Rally kõik kiiruskatsed on sel aastal piletivabad ning seega rallisõpradele täiesti tasuta nautida. Otsuse taga on meeskonna ühine soov pakkuda elamusi kõikidele rallifännidele. Piletivaba ralli loob kõigile võrdsed võimalused kõrgel tasemel korraldatud ralli nautimiseks.

* Sel laupäeval saavad Järva-Jaani kultuurimaja laval kokku muusikud, keda pillimäng ning armastus muusika vastu on koos hoidnud 60 aastat. Väärikas eas asjaosalised vaatavad neile aastatele tänutundega tagasi ning meenutavad, kuidas JJ-64 alguse sai ning mida on muusikat täis aastad neile elus tähendanud.

Märksõnad

Tagasi üles