Tallinnast pärit õpetaja arendab Türil tennisekultuuri

Copy
Kerttu Vooril on Türil tenniseentusiaste nii rohkelt, et kaks päeva nädalas viibib treener väljakutel hommikust hiliste õhtutundideni.
Kerttu Vooril on Türil tenniseentusiaste nii rohkelt, et kaks päeva nädalas viibib treener väljakutel hommikust hiliste õhtutundideni. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui viimati nägime kohalikku tenniseentusiasmi Paide seltskonnaturniiridel, siis nüüd on ka Türi tenniseväljakutel olnud võimalik märgata suuremat sagimist kui kombeks. Seda just seetõttu, et käimasoleval suvekuul on Türi tenniseklubi alustanud iganädalaste tennisetrennidega. Kaks korda nädalas, teisipäeval ja neljapäeval, oodatakse väljakutele nii nooremaid kui ka vanemaid tennisesõpru spordiala baasteadmisi omandama ning lõbusalt aega veetma.

Trennide algataja ja eestvedaja Kerttu Voor alustas tennise mängimist teises klassis endise Eesti parima naissportlase Tiiu Parmase käe all. Põhiliselt on ta oma oskusi arendanud aga Tallinnas Evald Kree Spordimaailmas, kus tema treeneriks oli kuulsa tennisisti Anett Kontaveidi ema Ülle Milk. «Kontaveidiga olen koos ka mänginud, aga meil on suur vanusevahe,» muheles Voor.

Aktiivselt tegutses Voor tennisemaastikul oma gümnaasiumiaastate lõpuni, mille jooksul jõudis paljugi saavutada. «Olen mitmekordne Eesti meister paarismängus ning vanusegruppides U12, U14 ja U16 olin läbivalt kolmas. Üliõpilasmeistrivõistlustel jäin samuti kolmandaks,» mainis ta. «Taust on korralik.»

Märksõnad

Tagasi üles