Külastajate kultuuritus hakkab üha enam silma ka Järvamaal

Copy
Lapsed on Kallaste hobitallu loomadega tutvust tegema väga oodatud, kuid seal olles tuleks ikkagi arvestada, et tegemist on teiste inimeste koduga.
Lapsed on Kallaste hobitallu loomadega tutvust tegema väga oodatud, kuid seal olles tuleks ikkagi arvestada, et tegemist on teiste inimeste koduga. Foto: Kallaste hobitalu/Facebook

Sel nädalal tegi Ott & Matilda Laulasmaa kohvik Facebooki postituse näitamaks, kui kultuuritult inimesed tänapäeval käituvad ning isegi lastele ei vaevuta selgitama, et võõrast vara ei tohi lõhkuda, lagastada ega hävitada. Postituse tuules võtsid sõna ka Järvamaa avalike kohtade esindajad.

Kallaste hobitalu perenaine Liina Saks kirjutas, et nemadki pistavad rinda  samasuguste muredega. "Lapsi lastakse kappidesse ronida ja lubatakse kõik asjad kogu territooriumile laiali jätta. Seal polegi ilmselt midagi teha," kurtis ta.

Saks lisas, et kiikudes lubatakse püsti seista ja kiigele ronib suisa mitu last korraga. "Aga kui midagi juhtub, siis näidatakse näpuga meie suunas ja süüdistatakse ohtlikus kiiges koha omanikku," lausus ta.

Tagasi üles