Spordiennustusportaalide andmetel saab linnameeskonna eurosuvi neljapäeval läbi

Copy
Paide linnameeskond peab alistama islandlaste Stjarnani, et pääseda järgmisesse eelringi. Ennustusportaalide silmis ollakse autsaiderid.
Paide linnameeskond peab alistama islandlaste Stjarnani, et pääseda järgmisesse eelringi. Ennustusportaalide silmis ollakse autsaiderid. Foto: Liisi Troska/@paidelinnameeskond/Instagram

Eelmisel neljapäeval kohtusid Konverentsiliiga teise eelringi avakohtumises Islandil Paide linnameeskond ja Stjarnan FC. Järvakad naasesid saarelt minimaalse 1-2 kaotusega. Enne neljapäevast korduskohtumist on paras aeg vaadata, mida ennustavad populaarsed ennustusportaalid.

Sport ja ennustused käivad käsikäes. Paljudele spordisõpradele peaks tuttav olema olukord, kus hea sõbra või tuttavaga veetakse kihla. Tänapäeval on siiski kihla vedamine liikumas järjest rohkem erinevatesse portaalidesse ning ennustatakse ka fookuses oleva Paide linnameeskonna saatust.

Populaarsetes portaalides on Paide võidukoefitsient vahemikus 2,9-2,5, samal ajal viik 3,58-3,63 ning Islandlaste võidukoefitsient on vahemikus 2,15-2,25.

Tagasi üles