Paide linnameeskonna peatreener Ivan Stojković: tahan tänada inimesi, kes on nii mind kui ka mängijaid rasketel hetkedel toetanud.

Copy

Peale Paide linnameeskonna 4-0 võitu Stjarnani üle toimus pressikonverents, kus osalesid peatreener Ivan Stojković ning mängijad Henrik Ojamaa ja Patrik Kristal. Kõik olid mõistetavalt suurepärases tujus ja kiidusõnu tagasi ei hoitud.

Ivan Stojković: Tahan tänada inimesi, kes on nii mind kui ka mängijaid rasketel hetkedel toetanud. Meil on olnud koduses liigas muresid. Meil on olnud mänge, kus me ei ole mänginud nii nagu peaksime. Arvan, et täna tuli usk ja raske töö meie juurde ringiga tagasi ning tulemus peegeldab seda. Olen väga uhke, et suutsime enda ümber olevaid inimesi rõõmsaks teha. Sellised emotsioonid on siirad- lõpuks on see jalgpall, võidud ja suured momendid teevad inimesi õnnelikuks!

See oli meie hooaja parim mäng. Valmistusime mänguks väga hästi- vaatasime koos palju videoid ja analüüsisime vastast. Pärast Islandil toimunud mängu jäi meedias mulje nagu oleksime kaotanud 7-0, aga tegelikult oli seis vaid 2-1. Tundus, et inimesed ei saa aru, kui raske on Islandil mängida- seal sajab peaaegu igal hetkel. Seal on tõesti väga raske mängida. Tuletan meelde, et FCI Levadia kaotas Islandil kaks aastat tagasi 1-6. Me mängisime tugeva meeskonna vastu, kellel oli selge plaan.

Tagasi üles