Öine Järvamaa raba võõrustab arvamusfestivalilisi

Copy
Loodusraja rekonstrueerimine Kodru rabas
Loodusraja rekonstrueerimine Kodru rabas Foto: Silja Ratt

Sel reedel ja laupäeval toimub järjekordne Arvamusfestival. Festivali peetakse maakonnakeskuses Paides, kuid selle sündmusi jagub ka mujale Järvamaale. 

Nii toimub täna öösel Kodru rabas Arvamusfestivali öömatk.

Öösse peitunud saladused ja salapära ootavad teid Järva-Madisel, Kodru rabas. Vaid selleks ööks uue kuue saanud infotahvlid jutustavad, mida varjatut öö endas peidab. Ees ootab „Vaikusepink ja virvatuled“, öö hääled ning näkkide hõiked ja kaugele kumav „tulede torn“.

Vargamäel ootab matkalisi väike puhkepaus. Selga-jalga looduses liikumiseks sobivad jalanõud ja ilmastikule vastavad riided. Korraldajad soovitavad võtta kaasa ka soojemad riided, sest augustiööd on juba jahedad. Võimalusel võta kaasa tasku- või pealamp.

Arvamusfestivalilt tulijatele on korraldatud tasuta bussitransport Paidest Paidesse. Matkaliste buss väljub Paide kesklinnas siin.

Retkedele vajalik eelregistreerumine. Juhul, kui peale registreerumist selgub, et te retkest siiski osa võtta ei saa, andke palun sellest teada e-posti aadressil info.aegviidu@rmk.ee.

Osalemine on kõigile tasuta.

Ajakava

Retk 1 - algus kell 20.30 Paide kesklinnas keskväljaku juures, tagasi Paidesse stardib buss orienteeruvalt 23.

Retk 2 - Isetulijad: algus Järva-Madise kiriku parklast 21.30, tagasi Järva - Madisele stardib buss orienteeruvalt 00.

Retk 3 - algus kell 21.30 Paide kesklinnas keskväljaku juures, tagasi Paidesse stardib buss orienteeruvalt 00.20.

Kohalesõidu juhend

Loodusrajale minekuks tuleb Kaalepi-Lehtmetsa tee 5. km, Järva-Madisel, keerata vasakule (suunaviit „Järva-Madise-Tammsaare loodusrada“) ja sõita 400 m. Raja algus on kiriku kõrval parklas (koordinaadid BL:59.116490, 25.655595).

Tagasi üles