Rannavõrkpalli koorekiht koguneb Paidesse karikaid jagama

Copy
Nii nagu eelmisel aastal, tulevad ka nüüd Dmitri Korotkov (vasakul) ja türilane Urmas Piik Paide Taristoni Cupile kõrge koha eest võitlema.
Nii nagu eelmisel aastal, tulevad ka nüüd Dmitri Korotkov (vasakul) ja türilane Urmas Piik Paide Taristoni Cupile kõrge koha eest võitlema. Foto: Dmitri Kotjuh

Reedest pühapäevani näeb Paides Eesti parimaid rannavõrkpallureid, kes kogunevad Kesk-Eestisse Standardi rannavolle suvetuuri viimasele etapile karikavõitjaid selgitama. Kuna finaaletapi eel on veel nii mõnelgi võistluspaaril seisud lahtised, kujuneb osavõtt rohkeks.

Paide etapi korraldaja Veiko Tihemets ütles, et finaaletapile on end kirja pannud 29 meeste- ja 21 naistepaari. Esindatud on suisa kuue riigi sportlased. Osalejaid tuleb Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Poolast ja Norrast. «Kui Baltimaad ja Soome on esindatud paaridega, siis Norra ja Poola võrkpallureid leiab eestlastega segapaaridest mängimas,» täpsustas ta.

Turniir algab reedel kvalifikatsioonimängudega. Laupäevasel põhiturniiril näeb mängimas 16 meeste- ja 16 naistepaari ning pühapäeval mängitakse poolfinaale ja kohamänge.

Tagasi üles