Laste jalgpallilaager püstitas uue rekordi

Copy

Täna sai Paides, Türil ja Koerus alguse Paide Linnameeskonna rekordiline laagriaasta. Kolmes kohas on end neli päeva kestvasse laagrisse kirja pannud 210 osalejat.

Paide Linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et Paide Naturali lastelaager on klubis ammune tava, mis mõeldud eelkõige noormängijatele innustuseks ja suvise vaba aja täitmiseks. "Oleme alati rõhutanud, et laagrisse võivad tulla kõik, kes jalgpalli vastu huvi tunnevad. See on just õige koht, et teha spordialaga tutvust. Tundes ära, et mäng sobib, saab sügisest juba mõne treeningrühmaga liituda," selgitas ta.

Laagris ootavad Saare sõnul osalejaid ees päevad, mis on täis jalgpalli, sõpradega koosolemist ja toredaid mälestusi, mida meenutada veel kaua-kaua. "Kui hommikupoolikud on sisustatud peaasjalikult jalgpallimänguga, siis lõunasöögile järgneval ajal tehakse iga päev midagi meelelahutuslikku. Näiteks minnakse vaatama alpakasid, seiklusparki puude otsa ronima, Wittensteini tegevusmuuseumisse uudistama, Väinjärve äärde ujuma, Naturali tehasega tutvuma ja võetake ette palju muid toredaid tegevusi ja mänge.

Laagripäevad algavad kell 10 ja koju minnakse enamasti 16.30 ajal.

Laagrit aitavad läbi viia Paide Linnameeskonna noorte treenerid ning laagrieast välja kasvanud noormängijad. "Tegevustesse kaasatakse ka lapsevanemaid, kui neil on selleks aega ja huvi," lisas Saar.

Lisaks Paide, Türi ja Koeru laagrile toimub Paides ka kahepäevane minilaager kõige väiksematele. Nendel on teistega võrreldes eriprogramm, sest väikesed lapsed väsivad kiiremini ning vajavad erilist tähelepanu hoolt.

Tagasi üles