Endisest linnapeast vabanemine läheb järvalastele kalliks maksma

Copy
Ligi kolm aastat tagasi läksid kohalike omavalitsuste valimised Siret Pihelgale hästi. Koalitsiooni moodustamise laua taga Isamaale kohta aga polnud. Nüüd on Isamaa Paides võimul ja enam pole Pihelgal kohta laua otsas.
Ligi kolm aastat tagasi läksid kohalike omavalitsuste valimised Siret Pihelgale hästi. Koalitsiooni moodustamise laua taga Isamaale kohta aga polnud. Nüüd on Isamaa Paides võimul ja enam pole Pihelgal kohta laua otsas. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba mais kirjutas Järva Teataja, et pikka aega on maakonna poliitikud sahistanud, et SA Järvamaa juht Siret Pihelgas kaotab töö ja tema peamine lahtikangutaja on Paide linnapea Kaido Ivask. Kui Järva Teataja siis Kaido Ivaskilt kommentaari palus, ütles too, et Pihelga lahtilaskmisest ei tea tema midagi.

Esmaspäeval olnud koosolekul otsustas sihtasutuse Järvamaa nõukogu kutsuda Siret Pihelgas 11. septembrist juhatuse liikme kohalt tagasi.

Mitmele kohalikule poliitikule tuli aga üllatusena see, et kuigi nõukogu kutsus juhatuse liikme tagasi, jääb Siret Pihelgas asutuses edasi töötama ja suure tõenäosusega tuleb uuele juhile senisest tunduvalt rohkem maksta, mis tähendab omavalitsustele rahaliselt väga raskel ajal lisakulu.

Tagasi üles