Paide motonoored hõivasid poodiumi kõrgeimad kohad

Copy
Enriko Peilman (vasakul) ja Robin Raudsepp hoidsid Jõgeval toimunud noorte motokrossi karikavõistluste etapil Järvamaa lippu kõrgel. Kolmanda koha hõivas Kaspar Uibu.
Enriko Peilman (vasakul) ja Robin Raudsepp hoidsid Jõgeval toimunud noorte motokrossi karikavõistluste etapil Järvamaa lippu kõrgel. Kolmanda koha hõivas Kaspar Uibu. Foto: Eesti motospordi föderatsioon

Pühapäeval 11. augustil toimus Jõgeval Linnamäe krossirajal motokrossi Eesti noorte karikavõistluste kuues etapp. Kui üle kogu Eesti olid päeva jooksul tugevad sajud ja uputas, siis Jõgeva võistlust ilmataat toetas. Kogu päeva jooksul oli suurepärane ilm ja kui rada natuke tolmama hakkaski, siis oli ilmataat kohe abis ning kastis raja täpselt parasjagu ära. Võistlejad said terve päeva jooksul Linnamäel suurepärast rada nautida.

Kõige rohkem kasu lõikasid sellest seekord Paide noormehed Robin Raudsepp ja Enriko Peilman, kes said päeva lõpuks tõsta võidukarikad pea kohale.

Nii Raudsepp kui Peilman ning ka Imaverest pärit Marko Moorits võistlesid MX Open klasis ehk siis kõige võimsamatel ja kiirematel tsiklitel. Sedapuhku võtsid noored mõõtu omavahel, kuna täiskasvanutel nendele võistlustele asja pole.

Tagasi üles