Paidekad saavad uue bussiootepaviljoni

Copy
Putka kadus igavikku, kuid plats saab uue rakenduse.
Putka kadus igavikku, kuid plats saab uue rakenduse. Foto: Egert Ninep/Järva Teataja

Maikuu keskpaigas kadus Paide linnaruumist legendaarne burgeriputka, mis asus Paide Muusika- ja Teatrimaja parkla ääres. Kõige tuntuma söögikohana tegutses ruumis pikalt legendaarne MegaBite ning selle järelkäijaks oli omakorda Putka, mis alistus lõpuks konkureerimisele Hesburgeriga. Lühidalt tegutses ka putkas Ukraina abielupaar, kes liikus edasi endise pubi Nii ja Naa ruumidesse

Tegelikult pidi putka kaduma juba eelmise aasta juulikuu esimesel kuupäeval, kuid sellel samal päeval alustas ruumis tööd ennist mainitud abielupaar. Teadmatust oli tõesti palju- omanik pingutas ja langetas aina hinda, et putka maha müüa, kuid linn jäi endale kindlaks, et linnaruumi vananenud välimuse tõttu mittesobiv hoone peab kaduma.

Tähtaegu andis linn teisaldamiseks mitmeid, kuid nendele omanikud ei reageerinud. Et neid kiiremini tegutsema sundida, andis linn mõista, et hakkab omanikke trahvima 10 tuhande euroga igas kuus, kui nüüd aprilli lõpuks pole kioskit minema viidud. See hoiatus toimis ning maikuus rändaski putka juba uude asukohta.

Tagasi üles