Türi vallavolikogu liige tõstatab mure Väätsa piirkonna avaliku ruumi turvalisuse pärast

Copy
Väätsa-Reopalu vaheline kergliiklustee.
Väätsa-Reopalu vaheline kergliiklustee. Foto: Erakogu

Türi vallavolikogu liige ja Väätsa piirkonna elanik Sten Perillus on esitanud Türi vallavalitsusele muret tekitava pöördumise, milles juhib tähelepanu Väätsa piirkonna avaliku ruumi korrashoiu probleemidele. Eriti tõstab ta esile Väätsa jalakäijate silla ja Väätsa-Reopalu vahelise kergliiklustee kehva seisukorra, mis tema sõnul kujutavad endast ohtu kohalike elanike turvalisusele.

Perillus rõhutab, et 4. juulil teavitas Türi vallavalitsus sotsiaalmeedias Väätsa jalakäijate silla ajutisest sulgemisest, kuid hoolimata lubadusest kiirelt tegutseda, ei ole silla olukord augusti alguseks märkimisväärselt paranenud. "Mul on hea meel, et kohalik kogukond reageeris ja parandas silla ohtlikud kohad oma jõududega, kuid sild vajab siiski põhjalikumat uuendamist," märgib Perillus.

Lisaks toob ta esile tõsiseid probleeme Väätsa-Reopalu vahelise kergliiklustee seisukorraga. Perilluse sõnul on ta korduvalt volikogu istungitel tõstatanud kergliiklustee halva olukorra teema, kuid praeguseks on tee muutunud lausa ohtlikuks. "Tee pinnakatte erisused ulatuvad kümnetesse sentimeetritesse ning augud on tekkinud ettearvamatutes kohtades, mis võivad kergesti põhjustada õnnetusi," kirjeldab ta.

Tagasi üles