Paide Rally teeb ajalugu ja pakub kõikidele tasuta ralliealmust

Copy
Paide Rally, poodium
Paide Rally, poodium Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Humus Paide Rally kõik kiiruskatsed on sel aastal piletivabad ning seega rallisõpradele täiesti tasuta nautida.
 

Otsuse taga on meeskonna ühine soov pakkuda elamusi kõikidele rallifännidele. Piletivaba ralli loob kõigile võrdsed võimalused kõrgel tasemel korraldatud ralli nautimiseks.

Humus Paide Rally korraldaja Alari Lunts ütles, et piletivabad rallid jäävad pigem möödunud sajandisse. “Kui Paide rallist rääkida, siis pileteid hakati siin müüma aastast 2000 ja peamiseks tõmbenumbriks oli siis Sõpruse auk” ütles Lunts. Viimane täiesti piletivaba ralli toimus Paides 1990-ndate alguses enne seda, kui ralli korraldamine aastateks pausile läks.

Alari Lunts lisas, et Eestis korraldatud rallide puhul jäävad täiesti piletivabad võistlused siiski pigem ajalukku ja tänane trend on püüda piletite abil veidi kulusid katta. Loodetavasti rajab Paide Rally meeskonna otsus teed uutele trendidele ning tulevikus saavad kõik huvilised võrdsete võimalustega erinevaid rallisid nautida.

Kuigi kohustust piletit osta ei ole, annavad Humus Paide Rally korraldajad rallisõpradele siiski võimaluse aidata kaasa järgmiste rallide toimumisse. Nimelt paigaldatakse kiiruskatsete äärde tahvlid koos QR koodiga, mille kaudu on võimalus teha annetus ja seeläbi panustada Paide Rally järjepidevusse.

Alari Lunts lisas, et raja äärde oodatakse kõiki autospordi sõpru, nii noori kui vanu, suuri ja väikeseid. “Tulge kohalikele kaasa elama ja näitame külalistele kui vägevat rallit Paides korraldatakse!” ütles Lunts.

Paide ralli toimub 23. ja 24. augustil.

Tagasi üles