Klubi kolib jalgpallimeeskonna Järvamaale elama

Copy
Paide jalgpallihallile nurgakivi panekul oli kohal ka esindusmeeskond. Kui kõik läheb plaanitult, saab juba lähiajal paljude jalgpallurite elukohaks Tallinna asemel Paide.
Paide jalgpallihallile nurgakivi panekul oli kohal ka esindusmeeskond. Kui kõik läheb plaanitult, saab juba lähiajal paljude jalgpallurite elukohaks Tallinna asemel Paide. Foto: Dmitri Kotjuh

Augusti keskel Paides jalgpallihallile nurgakivi panekul ütles jalgpalliklubi Paide linnameeskond president Veiko Veskimäe, et selle rajatise valmimisega jõuab meeskond lõpuks koju.

Küsimusele, mida see täpsemalt tähendab, vastas Veskimäe, et klubi on kümme aastat ehitanud Järvamaal üles noortesüsteemi, kus praegu treenib üle 400 noore. Esindusmeeskond on aga olude sunnil elanud ja treeninud Tallinnas. «Meil pole Paides siiani olnud kvaliteetseid talviseid treeningtingimusi. Sama probleem mõjutas ka noortetööd,» selgitas ta. «Seega annab jalgpallihall esindusmeeskonnale võimaluse kolida Paidesse ja mitte ainult jalgpalli mängima, vaid ka iga päev siin elama ja kogukonnale eeskujuks olema.»

Neljarealine tee on liikumisel abiks

Tagasi üles