Meico Vettik näitas Lätis kiirust

Copy
Meico Vettik
Meico Vettik Foto: Eesti Hobikrossiklubi

Pühapäeval 25. augustil toimus Madona krossirajal Läti motokrossi meistrivõistluste viimane etapp. Igas masinaklassis olid kõrgete kohtade eest võitlemas ka meie sõitjad. 

 

Msport.ee kirjutab, et MX1 klassis astusid Läti ja Leedu kiirematele vastu Gert Krestinov, Meico Vettik ja Kaarel Tilk. Avasõidus sai meie meestest kõige paremini liikuma Krestinov, kes Edvards Bidzansi järele teisele kohale asus. Vettik alustas sõitu natuke tagantpoolt, kuid nagu teada on ta sõidu alguses väga kiire ja nii ka seekord. Vettik tõusis üsna kiiresti esikolmikusse Bidzansi ja Krestinovi järele. Lätlase vastu meie mehed seekord ei saanud ja võisteldi omavahel teise koha eest. Vettik suutis sõidu teises pooles Krestinovist mööduda ning teenis avasõidus teise koha ja Krestinov tuli finishisse kolmandana. Tilk lõpetas sõidu üheksandana.

Teises sõidus võttis liidrikoha taas enda kätte Bidzans, meie parimana oli Krestinov esiviisiku piiril. Krestinov tõusis mõne ringi järel sõidu teisele kohale, kuid Bidzansi vastu ei õnnestunud ka sel korral saada. Lätlane sõitis kindlalt ja ta püsis esikohal kuni finishini. Krestinov lõpetas sõidu küll teisena, kuid talle määrati ajakaristus, mis kukutas ta lõpuks kolmandaks. Teise koha punktid teenis kehva stardi järel sõidu kolmandana lõpetanud Vettik. Tilk lõpetas sõidu kaheksandana.

Etapi kokkuvõttes teenis esikoha 50 punktiga Bidzans, teise koha sai 44 punktiga Vettik ja kolmanda koha 40 punktiga Krestinov.

Tagasi üles